Skoči do sadržaja

Šta to BHT1 emituje u svom udarnom terminu!?

U subotu u udarnom terminu u 19:45h, BHT1 emituje erotsko-lezbjesku pjesmu i erotsko-lezbejski spot “Kod tvoje devojke” u izvedbi izvjesne SAJSI MC. Navodno, ta pjesma je dospjela na TOP LISTU BHRT-a, iako na Youtubu nije ostvarila značajniji uspjeh.

Spot je u najmanju ruku za roditeljsku pažnju, a tekst u najmanju ruku za cenzuru. Između ostalog tekst glasi:

“Da li znaš da te volim više nego on 
Da li smeš da mu priznaš to 
Provaliće na kraju 
Nećeš moći da sa kriješ 
Svake noći si moja 
Dok gistro ležeš ranije

Nama vreme stane na tih par sati 
Vlažne prste mirišemo 
To su naši opijati 
Dok naduvano čekamo mrsko nam jutro 
Imam upalu mišića, jebi se kama sutro 
Suština života je da treperiš,a nas dve vibriramo ko Žižek i Kemiš.”

Dakle, pjesma o mirisanju vlažnih prstiju koje se odvija između dvije djevojke nakon što je momak jedne od njih napustio stan i o upali mišića prouzrokovne prakticiranjem kamasutre između dvije žene, emituje se u udarnom terminu javnog servisa.

Gdje je tu odgovornost prema mlađoj populaciji i prema javnom moralu? 
Ovo je rat, rat objavljen svakom od nas koji smatra da u javnom prostoru ipak trebaju postojati određena ograničenja, rat objavljen porodičnim vrijednostima, rat objavljen javnom moralu, rat objavljen zdravom razumu…

Pozivam sve vas da, nakon imenovanja u rukovodstvo BHRT-a osobe koja negira i banalizuje broj stradale djece Sarajeva, ali i ove sramotne indoktrinacije plaćene našim parama, prestanete plaćati RTV pretplatu/taksu!

Također, pozivam sve i konzervativne i liberalne, i desnije i ljevlje, i religiozne i one koji to nisu, da ovaj skandal pismeno prijavite RAK-u i zahtjevate sankciju za BHRT! Ako ne radi sebe, onda radi naše djece.

#JerNasSeTice

Haris Zahiragić

1 komentar »

  1. Homoseksualizam je uzrokovan poremecajima u mozgu, usljed manjka hranjivih tvari i nagomilavanja toksina. Upotreba pesticida, herbicida i geo-inzinjering znacajno je unistio mikroorganizme u zemlji, koji razgradjuju materiju i omogucavaju biljkama da absorbiraju minerale. Zbog toga je hrana siromasna hranjivim tvarima. Konzumiranje genetski modifikovane hrane dodatno je pogorsalo situaciju. Detaljnije objasnjenje o pojavi homoseksualaca i transvestita mozete cuti od doktora Joel Wallacha, https://youtu.be/5oNxnbkXaBY

    Sviđa mi se

%d bloggers like this: