Skoči do sadržaja

Odustali kada su čuli s kim zapravo igraju: Saudijska Arabija otkazala odigravanje prijateljske utakmice sa ‘reprezentacijom’ Republike Srpske

Reprezentativci Republike Srpske danas su se okupili, trebali da odrade trening i zatim otputuju u Sloveniju gdje bi igrali utakmice sa selekcijama Bahreina i Saudijske Arabije.

Kako izvještava portal Sprot1.ba, od ove utakmice nema ništa. “Prvo je otkazala selekcija Bahreina, koja je nezadovoljna smještajem u hotelu napustila svoje odrediše. Prema našim saznanjima nisu ni platili hotel, već će to da urade naknadno. Sa druge strane, selekcija Saudijske Arabije je odjednom odgodila utakmicu. Pretpostavlja se da im je neko rekao sa kim su trebali igrati, i da to nije priznata FIFA članica, te su odlučili da ne odigraju tu utakmicu”.
“FSRS je ovom prilikom učinio sve da se ove utakmice odigraju, obezbijedio potrebnu saglasnost, sve legalno. Reprezentaciji je bilo ponuđeno da sedam dana boravi u Sloveniji, sve je odlično bilo organizovano, ali se na kraju izjalovilo”, zaključuje na kraju razočarani novinar portala Sport1.ba.

”Saff je jedini medij u BiH koji je upozorio na skandaloznu namjeru Saudijske Arabije i Bahreina da igraju ovu utakmicu. Drago nam je što su Saudija i Bahrein na kraju odustali od igranja sa genocidnom RS. Da su kojim slučejem odigrali utakmicu, to bi bio prvi zvanični susret RS-a sa nekom reprezentacijom” piše glavni urednik magazina Saff.

%d bloggers like this: