Skoči do sadržaja

Hoće li fašistička RTRS zbog zabrane točenja alkohola 9. januara optužiti Radojičića za uvođenje šerijata u Banju Luku?

RTRS i drugi mediji u RS-u optužili su Sarajevo za uvođenje šerijata zbog zabrane točenja alkohola na otvorenoj proslavi Nove godine. Da vidimo kako će sada reagirati na ovu zabranu u Banjoj Luci


Gradonačelnik Banja Luke Igor Radojičić donio je danas Odluku o privremenoj zabrani rada poslovnih prostora, ugostiteljskih objekata i točenja alkoholnih pića na području grada Banje Luke 9. januara, u vremenu od 00,00 do 24,00 sati.

Prema ovoj odluci, privremeno se zabranjuje rad: poslovnih prostora i ugostiteljskih objekata u RK “Boska“ i poslovnih prostora i ugostiteljskih objekata u Aleji Svetog Save, od raskrsnice sa ulicom Gundulićeva do raskrsnice s Bulevarom vojvode Petra Bojovića.

Gradonačelnik je donio Odluku na zahtjev Štaba akcije “Dan Republike 2017“, Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Kontrolu izvršenja zadataka iz ove odluke, vršit će Odjeljenje za inspekcijske poslove i Odjeljenje komunalne policije Gradske uprave Grada Banja Luka uz asistenciju pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, Centar javne bezbjednosti Banja Luka.

Pogledajte kako su RTRS i drugi mediji u RS-u optužili Sarajevo za uvođenje šerijata zbog zabrane točenja alkohola na otvorenoj proslavi Nove godine

 

Autor: (Fena) 

%d bloggers like this: