Skoči do sadržaja

Nakon osuda Hadžić negirao da je vrijeđao Muhammeda a.s, dok u ovom snimku psuje vjere, vjerske knjige, dženaze…(VIDEO)

Poznati bosanski jutjuber Amir Hadžić posljednih nekoliko dana izazvao je lavinu negativnih reakcija nakon što je brutalno i bahato izvrijeđao muslimane, odnosno one koji smatraju i propagiraju to da Nova godina nije muslimanski praznik te da ga kao takvog muslimani ne trabaju proslavljati, kao i zbog vrijeđanja Poslanika Muhammeda a.s u komentaru podrške islamofobičnoj novinarki Lejli Čolak.

14355119_1227479907273421_8478566240998951087_n

Bio je veliki broj onih koji su u startu osudili Hadžića zbog njegovih uvreda i pogrešnih pristupa prema muslimanima, ali bilo je i mnogo onih koji su ga branili i pravdali.

Kada je Hadžić uvidio kuda sve to ide, kao i da bi ovaj ”skandal” mogao dobrim dijelom naštetiti njegovoj dosadašnjoj reputaciji, odlučio je to zanegirati i jednostavno reći kako je sve bila ”obična foto-montaža”, dok je islamske informativne portale i časopise koji su to prenijeli generalizovao i otvoreno nazvao terorističkim, pa čak i Cazin.net kojem se poslije zahvalio na objavi koju im je on naložio da napišu.

Međutim, Amir nebi bio Amir bez kontradiktornosti u govoru. I dok se on pravda ”podmetanjem”, na jutjubu se i dalje nalazi njegov prvi video po kojem je inače i postao poznat.

U njemu Hadžić pokazuje sav svoj neodgoj i seljakluk, te agresivnost i frustracije. On u snimku otvoreno psuje vjere, vjerske knjige, dženaze, sunce, itd.

Nakon što pogledate video zapitajte se koga zapravo branite i koga opravdavate! Zapitajte se da li je Hadžiću ”ono” doista bilo ”podvaljeno”!

P.S: Snimak gledate na svoju odgovornost

VIDEO LINK 2: https://sendvid.com/qat2biax 

VIDEO LINK 3: Amir Hadzic: Bruka i sramota

Žalosno je vidjeti da neko ovakav ”edukuje” našu omladinu…

Anid Durakovic

%d bloggers like this: