Skoči do sadržaja

POKAZAO SVOJE PRAVO LICE: Poznati jutjuber Amir Hadžić Poslanika Muhammeda a.s nazvao pedofilom i brutalno izvrijeđao muslimane

Poznati bosanski jutjuber Amir Hadžić izazvao je lavinu negativnih reakcija nakon što je brutalno i bahato izvrijeđao muslimane, odnosno one koji smatraju i propagiraju to da Nova godina nije muslimanski praznik te da ga kao takvog ne trabaju proslavljati, posebno ako se uzme u obzir da se u toj noći počini mnogo grijeha (blud/nemoral, alkohol, itd) što je u suprotnosti sa islamskim načelima.

Za Amira Hadžića, koji je inače ateista, su svi koji smatraju da Novu godinu ne treba proslavljati ”seljačine, necivilizovani, zatucani i glupi” ljudi.

VIDEO koji je objavljen danas možete pogledati u prilogu:

Hadžić se posebno obrušio na muslimane koji u stopu slijede praksu Poslanika Muhammeda a.s, ili kako ih je on nazvao ”kratkopantalonaši”.

screenshot_4

Vrijeđanje drugih dolazi onda kada nemaš validnog dokaza da se nečemu suprostaviš i to je dokaz niskosti ljudi.

O kakvoj osobi se radi najbolje pokazuje činjenica da ga je ranije promovisala i Lejla Čolak, islamofobična novninarka portala klix.ba koja je na sebe skrenula pažnju javnosti nakon što je hidžab usporedila sa muškim (umjetnim) spolnim organom:

Screenshot:

2

3

1

U mnogo svojih videa je otvoreno vrijeđao muslimane i Bošnjake, te je s tom namjerom snimio i 2 posebna videa ”Profesionalni musliman” i ”Prosječni Bošnjo” u kojima je u jednom dijelu ismijavao i Alju ef. Cikotića – velikog bosanskog muallima, hatiba i imama džemata Kalibunar u Travniku.

Zbog njegove mržnje prema islamu i Bošnjacima te kritikovanja i ismijavanja istih, Hadžić je stekao veliku popularnost, posebice od strane ”komšija” čiji mediji su ga masovno promovisali prije 4 mjeseca.

Jednom prilikom je otišao toliko daleko da je Poslanika Muhammeda a.s bez dlake na jeziku nazvao ”pedofilom”.

Screenshot:

14355119_1227479907273421_8478566240998951087_n

Postavlja se pitanje: Zašto svi do popularnosti dolaze, i žele doći, vrijeđajući u prvom redu muslimane?

VIDEO 2: SRAMOTNO: Amir Hadžić psuje vjere, vjerske knjige, dženaze, sunce…

  • Nakon osuda Hadžić negirao da je vrijeđao Muhammeda a.s, dok u ovom snimku psuje vjere, vjerske knjige, dženaze…(VIDEO)

Naš Haber

%d bloggers like this: