Skoči do sadržaja

Vasa i dalje ismijavaju: Čečenu pokazivao srednji prst i prijetio klanjem, a onda ga stigla kazna

Nedavno je portal manhumour.com podsjetio kako je Vaso Bakočević prije meča ismijavao i ponižavao protivnika. ”Psihopata” je, između ostalog, novinaru rekao da nije slušao šta je Ažijev rekao o njemu, pojašnjavajući da Čečen ne zna engleski kao ostali normalni svijet. Pokazao je i snimak na svom telefonu gdje on i njegov tim pokazuju Ažijevu srednji prst

Meč između Vasa Bakočevića porijeklom iz Crne Gore i Čečena Anzora Ažijeva, koji je prije nekoliko mjeseci održan u Krakovu, još se prepričava na pojedinim portalima.

Predmet ismijavanja je, naravno, Bakočević zvani Psihopata.

Tako je nedavno portal manhumour.com podsjetio kako je Vaso prije meča ismijavao i ponižavao protivnika. Psihopata je, između ostalog, novinaru rekao da nije slušao šta je Ažijev rekao o njemu, pojašnjavajući da Čečen ne zna engleski kao ostali svijet. Pokazao je i snimak na svom telefonu gdje on i njegov tim pokazuju Ažijevu srednji prst.

Iako je prije meča prijetio protivniku klanjem i da će „vidjeti u subotu uveče“, Psihopata se u ringu ponašao potpuno suprotno i na kraju molio Ažijeva da ga ne zadavi.

VIDEO:

fokuspress.com

%d bloggers like this: