Skoči do sadržaja

Zastrašujuće prijetnje Bošnjacima: ”Hladnom Drinom opet mora teći balijska krv”, ”Spremni smo”

Osoba koja se predstavlja kao Nemanja Milosavljević iz Niša, kao pripadnik četničkog ravnogorskog pokreta uputio je poruku i zastrašujuće prijetnje Bošnjacima.

Milosavljević je na svom facebook profilu napisao/postavio stihove četničkih pjesama ”Marš na Drinu” i ”Spremte se spremte”, dok je ispod pjesme dodao:

”Jer hladnom Drinom opet mora teći balijska krv! Ravnogorska čizma opet mora gaziti balijsku strv! Ravnogorski nož opet mora proliti balijsku krv.

Spremte se spremte braćo četnici,vreme je da svetu pokažemo ko je vladar Bosne, Kosova i celog Balkana.”

FOTO – Screenshot:

1

Po svemu sudeći, Milosavljević je radikalni pripadnik ravnogoraca, te isto tako ima dobre veze i sa četničkim dobrovoljcima/plaćenicima koji su ratovali po Ukrajini, između ostalih i sa Damirom Anđelkovićem koji je u komentaru napisao ”Spremni smo brate”, dok je treća osoba koja se predstavlja kao Veljko Veljković napisala ”Samo zovi”.

2

Damir Anđelković ne krije da boravi i ratuje u Ukrajini kao srpski plaćenik, šta više, on se hvali time i javno na svoj facebook profil postavlja svoje fotografije sa ratišta.

FOTOGALERIJA – Damir Anđelković na ratištu u Ukrajini:

This slideshow requires JavaScript.

Ovo sve dolazi nakon prijetnji srbijanskih zvaničnika, i nakon što je Četnički pokret Srbije nedavno izdao zvanično priopćenje povodom referenduma u Republici Srpskoj. Četnici obavještavaju Srbe što su poduzeli na pripremama za rat protiv muslimana u BiH. U nastavku prenosimo četničko saopštenje u originalnoj verziji:

“Povodom najave da će se referendum u Republici Srpskoj sprečiti makar i silom, što je nedvosmisleno pretnja ratom, Četnički pokret jasno i svim snagama podržava srpski narod u Republici Srpskoj da istraje u odbrani svojih prava i ljudskih i ratom dobijenih.

Pošto ove pretnje upućene od poturica i okupatora nisu bezazlene i trebaju se uzeti sa velikom dozom ozbiljnosti, Četnički pokret je mojom naredbom mobilizovan i dobrovoljci su spremni da na prve znake agresije na Republiku Srpsku stanu u njenu odbranu.

Formiran je štab koji koordinirano radi sa našim četnicima u Republici Srpskoj, Crnoj Gori i Srbiji.

Kontakti sa kozačkim vojskama su već uspostavljeni po ovom pitanju a danas sam u Bugarskoj u Trojanskom manastiru dogovorio dolazak i Bugarskih dobrovoljaca iz bratske organizacije “Pravoslavna zora” pod komandom Živka Ivanova.

Sva će pravoslavna braća stati u odbranu Republike Srpske. Republika Srpska neće biti sama bez obzira na izdajničku politiku Aleksandra Vučića. I neka ovo bude jasna poruka svima i poturicama i šiptarima i ustašama i NATO okupatoru, da više nikada neće moći da se igraju sa srpskim životima i zemljama a da to ne plate skupo. Mi, Srbi, više nemamo šta da izgubimo, ovde počinje naša borba za povratak dostojanstva.“

ŽIVELA REPUBLIKA SRPSKA I 9. JANUAR, DAN REPUBLIKE SRPSKE!!!

Komandant Bratislav Živković ČETNIČKI POKRET”

cetnicki-pokret

Inače, Bratislav Živković je 2014. godine sa svojim četnicima ratovao za proruske snage prije 2 godine u Donjecku, u Ukrajini. Njegova četnička postrojba „Knez Lazar“ koja je bila raspodijeljena za vrijeme ruske aneksije Krima, odlikovana je od strane Ruske Federacije i Putina.

Uprkos svemu ovome, Bošnjaci se u medijima pokušavaju prikazati kao teroristi ili negativci, dok se četničke hijene ponovno okupljaju pod jednim taborom, jednim planom i jednom ciljem – planom i ciljem kojeg 90-tih nisu uspjeli realizovati. A to da li će ovaj put uspjeti, treba da zanima svakog od nas!

Naš Haber

4 Comments »

  1. Oćigledno diler njegov dao mu pogrešan narkotik , greotice.
    Sreća je sto vise ljudi sa Balkana ne na sjedaju na ovakve “osobe poremecene u razvoju”, bar ne kao prije. Obavezno bar na Balkanu cijelome trebao bi se uvesti ili bar ispostovati zakon o “govoru mmržnje ili izazivanje nemira ili pozivanje ili prijetnja ratom”. Vise mi je muka od ovakvih, dosta mi je bilo devedesetih i rata, ako ste meni i mojoj generaciji unistili zivot e pa sad necete bar danasnjoj djeci.

    Sviđa mi se

%d bloggers like this: