Skoči do sadržaja

Ratnohuškačka emisija i nevjerovatne činjenice: ”Ako 100.000 Arapa iz BiH napadne Republiku Srpsku, ruski avioni će doći sa bombama”

Prenosimo vam veoma zanimljiv izvještaj portala Webtribune.rs:

Zato je sada rat potreban Americi i Britaniji jer moraju da se obračunaju sa Rusijom pošto misle da je sada posljednji trenutak.

To pokušavaju preko Sirije, Ukrajine ali i preko Balkana i to u Bosni gdje im je glavni propagator Bakir Izetbegović. Rat nije potreban Bošnjacima ali jeste Bakiru Izetbegoviću da bi uvećao bogatstvo jer je u posljednjem ratu u Bosni uzeo 120 miliona dolara prenosi Webtribune.rs

Traži se povod da se napadne Republika Srpska a to traže Englezi.

Pošto je Bakir glavni agent preko kojeg se provocira rat, njega treba preventivno onemogućiti.

Rat ne želi narod nego pojedini alavi i beskrupulozni političari.

Slično se događa i u Njemačkoj i pošto je Putin Njemcima već rekao da protiv njih neće ratovati nego će ih spržiti nuklearnim bombama. Istočna Njemačka traži referendum da se otcjepi od Njemačke i tako izbjegne rat sa Rusijom.

Britanija preko MI6 kreira događaje u svijetu, pa tako oni kreiraju i rat u Bosni. To izvode preko Bakira Izetbegovića koji je njihov špijun, a za sve to se ne pitaju ni Turska ni Amerika.

Dodik je dobio podršku Rusije koja je u RS prisutna već duže vrijeme i ako arapi kojih, prema portalu Webtribune.rs vjerovali ili ne, u BIH ima oko 100.000 napadnu Republiku Srpsku, ruski avioni će ubrzo doći da bombama zaustave napad na RS.

Webtribune.rs

Šta reći na ovo, a pritom ostati pri zdravoj pameti ?

%d bloggers like this: